Menu

Over mij

Liefde voor het vak en ervaring

Robby Casteleyn groeide op in de exquise wereld van de betere restaurants en feestzalen. Aan de hotelschool 'Ter Duinen' in Koksijde studeerde hij af op jonge leeftijd als sommelier. Talrijke stages en vaste betrekkingen in heel wat gerenommeerde huizen rondden de opleiding af:

  • Louis XV in Monte Carlo
  • Hostellerie Shamrock in Maarkedal
  • Scholteshof in Stevoort
  • Hof Van Cleve in Kruishoutem

Een ruime blik op verschillende eetculturen, smaken en tafeletiquette kreeg Robby tijdens zijn twaalfjarige loopbaan op meerdere luxeschepen zoals Seabourn, Silversea, Regent Cruises en Xelebrity. Stressbestendigheid en hoge tolerantie zijn hiervan nog steeds de blijvende meerwaarde.

De laatste jaren besteedde Robby aan een ver doorgedreven specialisatie bij veeleisende cateringbedrijven en befaamde gastronomische partners zoals :

  • Conrad
  • Museumbrasserie
  • Belgocatering
  • De Feestarchitect

Vandaag uw zelfstandige partner

Kennis en vakliefde mogen best gedeeld worden. Daarom biedt Robby Casteleyn u graag zijn diensten aan. Professionalisme, enthousiasme en een grote empathie zijn de sleutelwoorden om van uw speciaal feestevenement een unieke en onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Uw gasten verdienen niets minder...